EFT Basiscursus

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized

Wat is EFT?

‘Ik hoop niet dat het overdreven klinkt, maar u bent juist tegen een van de meest succesvolle
geneesmethodes van de afgelopen 100 jaar aangelopen. Het gaat om de techniek EFT en zijn genezende werking op ons energiesysteem. De methode is toepasbaar op elke lichamelijke en emotionele klacht en kan ook daar helpen waar andere methodes faalden’.

aldus Gary Craig, de grondlegger van deze methodeEFT (Emotional Freedom Techniques) is een zeer effectieve en tegelijkertijd milde methode, die ontwikkeld is door Gary H. Craig uit Californië. EFT zou je psychologische acupunctuur kunnen noemen. Er wordt gebruik gemaakt van het meridiaansysteem om psychische stress en lichamelijke ongemakken te reduceren of zelfs te elimineren. De techniek bestaat uit het kloppen op een aantal acupunctuurpunten in combinatie met het uitspreken van rituele zinnen. Op deze manier wordt het energiesysteem in balans gebracht en kunnen emotionele conflicten op een diepe laag worden aangepakt.

EFT is effectief bij

  • elke vorm van stress
  • lichamelijke klachten
  • klachten na trauma’s
  • verslavingen
  • fobieën
  • pijn
  • emotionele conflicten

Cursusdata

Basiscursus

Data 29 oktober en 19 november 2013
Plaats Beide dagen worden gegeven in Arnhem
Leiding Harrie de Kruijff
Kosten € 200,- incl. btw
inclusief zeer uitgebreid handboek
Deelname Deze cursus is voor eenieder toegankelijk.
Programma 1. De EFT basisprocedure
2. De Movie Technique, Tell the Story Technique, Choices Technique
3. Personal Peace Procedure
4. Borrowing Benefits
Aanmelden Mail naar info@harriedekruijff.nl