Verdiepingsmodule ‘Relaties’

Een tweedaagse module voor hen die de basisopleiding ‘Familieopstellingen en Rituelen’ hebben gevolgd of elders een opleiding in het systemisch werk hebben voltooid. Ook toegankelijk voor hulpverleners die bekend zijn met  familieopstellingen.
Over relaties is al veel geschreven en gezegd. In deze module ligt het accent op de systemische invloeden binnen een relatie. Wat breng ja als partner mee vanuit je familiesysteem? Welke onbewuste processen bepalen het verloop van een relatie? Als twee partners elkaar ontmoeten, ontmoeten ook twee familiesystemen elkaar. In deze module onderzoeken we de dynamieken die daarvan het gevolg zijn.

Informatie

Inhoud systemische invloeden op een relatie
de invloed van vorige relaties
het tweelingthema
relaties en kinderwens
opstellingsvormen
rituelen
Data Maandag 14 en dinsdag 15 september 2015
beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats Positive Touch, Praktijk voor Massage en Bewustwording
Lovinklaan 1 in Arnhem
Docent Harrie de Kruijff
Certificering Aan het eind van de module krijg je een bewijs van deelname
Kosten € 180,- vrij van btw. Er zijn geen bijkomende kosten. Wel je eigen lunch meenemen.
Aanmelden Klik hier om je aan te melden.