Relatieseminar 7-8 november 2015

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized

Als je op een constructieve wijze wilt kijken naar je relatie en naar je eigen rol en verantwoordelijkheid daarin en op welke manier je relatie kan groeien, dan biedt dit seminar een programma voor jou en je partner waarin zelfreflectie en bewustwording centraal staan.
Hoe communiceer je met elkaar, hoe ga je om met emoties, wat is respectvolle intimiteit, hoe word je vrij(er) van een belast verleden die de relatie stoort? Deze en nog andere thema’s, die ook door jou ingebracht kunnen worden, maken deel uit van het programma.

Op verschillende manieren gaan we met deze thema’s om. We werken met eenvoudige oefeningen, waarbij je altijd met je eigen partner ‘werkt’, ik introduceer rituelen en opstellingsvormen waaraan iedereen mee doet. Geen opstellingen dus voor 1 iemand en de rest ‘kijkt toe’.
Wat we ook doen, voorop staat de bewustwording van je eigen plaats in de relatie.
En welk thema er ook aan bod komt, humor hoort erbij!

Datum Het seminar begint zaterdag 7 november 2015 om 09.30 uur en duurt tot zondag 8 november ± 16.30 uur.
Locatie Conferentieoord ‘De Poort’ in Groesbeek (bij Nijmegen)
Leiding Harrie de Kruijff met ondersteuning van Angelika Gürtler
Kosten Deelname  € 645,- per paar.
Dit bedrag is inclusief maaltijden, koffie en thee, maar exclusief een eventuele overnachting.
Aanmelden Voor info en aanmelding mail naar
info@harriedekruijff.nl
N
a aanmelding ontvang je nog nadere informatie en een vragenlijst voor beide partners.