Seminar in Kroatië ‘De familie voorbij’

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorized

De familie voorbij
Werken met de Law of Attraction en The Art of Allowing
Een seminar op het Kroatische eiland Iž.

Kroatie 1

Velen van ons zijn intussen bekend met familieopstellingen of hebben op een andere manier ondervonden hoe familie gebeurtenissen en familie patronen een vaak remmende stempel drukten op ons leven.
Als je eenmaal de belangrijkste verstrikkingen uit het familiesysteem hebt onderkend en in orde hebt gebracht, dient er het moment te komen, dat je stopt met het zoeken naar nog meer storende invloeden.

Dat is het moment dat we gaan onderzoeken hoe we ons leven rijker en vervullender kunnen maken, welke mogelijkheden ons ter beschikking staan, welke krachten op onze uitnodiging wachten, welke zielsinhouden kunnen terugkeren en weer mee mogen doen met ons leven.
Het is mijn absolute overtuiging dat we tot veel meer in staat zijn dan waar we tot nu toe van overtuigd waren.

Jarenlang houd ik me al bezig met de Law of Attraction en The Art of Allowing. In dit seminar gaan we daar mee werken en onderzoeken we op welke manier het jouw leven kan verrijken.
Een deel van de dag zullen we ons hiermee bezig houden, om ons daarna over te geven aan een paradijselijke omgeving, met zon zee en een rijke natuur.
We werken met opstellingsvormen, rituelen, EFT-technieken e.a. Het beste uit verschillende werelden in deze week verenigd.

Datum Van 7 t/m 11 september 2016
Locatie Hotel Korinjak op het Kroatische eiland Iž in de Adriatische Zee.
Docent Harrie de Kruijff
Kosten Voor het seminar:
€ 325,- incl. transfer van de luchthaven Zadar naar de locatie en terug.
Wie zich voor 1 maart 2016 aanmeldt krijgt een vroegboekkorting van € 50,-
Voor het verblijf:
Het hotel Korinjak beschikt over 2-persoons kamers, deels met balkon, en over 1-persoons kamers. Op het aanmeldingsformulier kun je je voorkeur kenbaar maken. De prijzen staan op dit moment nog niet vast, maar publiceer ik zodra ze bekend zijn. Je hoeft je niet zelf bij het hotel aan te melden.
Reiskosten:
Voor een klein bedrag vlieg je met een budget-maatschappij naar Zadar. Bijvoorbeeld Ryan Air vliegt vanaf Weeze, net over de grens bij Nijmegen, of vanaf vliegveld Charleroi bij Brussel. Vroeg boeken geeft de laagste prijzen!
Extra Programma Mocht je al een paar dagen eerder gearriveerd zijn, dan kun je deelnemen aan de ontspanningstechnieken o.l.v. Jos Galdermans.

Vanuit zijn ruim dertigjarige ervaring als natuurgeneeskundige en als docent in massage, ontspanningstechnieken en complementaire geneeskunde heeft hij een methode ontwikkeld die even eenvoudig als effectief is en die bij iedereen een diepe ontspanning bewerkstelligt. Het betreft een combinatie van handgrepen die ook prima op het geklede lichaam uitgevoerd kunnen worden, waardoor het praktisch bij iedereen en in veel situaties en omgevingen toepasbaar is.
Zowel het uitvoeren van de handgrepen als het ondergaan zijn zeer prettig. Prima om in de huiselijke sfeer te kunnen hanteren en een zeer effectief instrument in de praktijk van elke zorgverlener !

Duur: 8 lesuren, verdeeld over twee dagen, nl. 4 en 5september
Kosten: € 75,- ter plaatse te betalen.
Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid, laat hem dit dan via de mail weten.
Klik daarvoor hier.

Aanmelding Klik hier om je aan te melden voor het seminar van Harrie de Kruijff. Je ontvangt dan een inschrijfformulier, de betalings- en annuleringsregeling en aanvullende informatie.