‘De familie voorbij’

De familie voorbij
Werken met de Law of Attraction en The Art of Allowing
Een seminar in een paradijselijke omgeving.

Kroatie 1Velen van ons zijn intussen bekend met familieopstellingen of hebben op een andere manier ondervonden hoe familie gebeurtenissen en familie patronen een vaak remmende stempel drukten op ons leven.
Als je eenmaal de belangrijkste verstrikkingen uit het familiesysteem hebt onderkend en in orde hebt gebracht, dient er het moment te komen, dat je stopt met het zoeken naar nog meer storende invloeden.

Dat is het moment dat we gaan onderzoeken hoe we ons leven rijker en vervullender kunnen maken, welke mogelijkheden ons ter beschikking staan, welke krachten op onze uitnodiging wachten, welke zielsinhouden kunnen terugkeren en weer mee mogen doen met ons leven.
Het is mijn absolute overtuiging dat we tot veel meer in staat zijn dan waar we tot nu toe van overtuigd waren.

Jarenlang houd ik me al bezig met de Law of Attraction en The Art of Allowing. In dit seminar gaan we daar mee werken en onderzoeken we op welke manier het jouw leven kan verrijken.
Een deel van de dag zullen we ons hiermee bezig houden, om ons daarna over te geven aan een paradijselijke omgeving, met zon zee en een rijke natuur.
We werken met opstellingsvormen, rituelen, EFT-technieken e.a. Het beste uit verschillende werelden in deze week verenigd.

Datum 16 t/m 20 april 2018. De locatie is gehuurd van 15 t/m 21 april.
Locatie Ferragudo in de Algarve, Portugal
Adres Rua Dr. Luiz António dos Santos 16, Ferragudo
We verblijven in het appartement ‘Casa Laranja’ dat beschikt over 5 tweepersoons slaapkamers met eigen douche en toilet.
Het huren van een 1-persoonskamer is dus niet mogelijk.
Leiding Harrie de Kruijff
Kosten Seminarkosten € 375,- Appartement € 165,- Het appartement is gehuurd van 15 t/m 21 april. Omdat we in een appartement verblijven, zijn we aangewezen op zelfvoorziening. De kosten voor ontbijt en middaglunch slaan we daarom hoofdelijk om.
Er is een aanbetaling verschuldigd van € 125,- en daarna is je deelname definitief.
Informatie Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.
De rest van de informatie volgt nog.
Aanmelding Voor informatie en aanmelding mail naar info@harriedekruijff.nl