Belangrijke praktijkinformatie

Deze informatie betreft zowel mijn eigen praktijk als de praktijk voor Rolfing van mijn vrouw Angelika Gürtler.

Met ingang van 1 januari 2021 zijn onze praktijken niet meer aangesloten bij een beroepsvereniging.
Tot en met dit jaar waren we lid van de FAGT (Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten) en om die reden kon U als cliënt een beroep doen op de aanvullende verzekering van Uw zorgverzekeraar.

Door de annulering van ons lidmaatschap vervalt voor U de mogelijkheid om onze facturen te declareren. Uiteraard betreuren we dat, want Uw vergoeding was één van onze motivaties om lid te zijn van een professionele beroepsvereniging

Door de toenemende regelgeving echter, de toenemende verplichtingen en de groeiende invloed van de zorgverzekeringen en tegelijkertijd de gestaag afnemende hoogte van de vergoedingen, hebben we uiteindelijk de knoop doorgehakt en ons lidmaatschap opgezegd.

Mocht U hierdoor in financiële verlegenheid komen wat betreft Uw behandelingen bij ons, neem dan contact op en dan zoeken we naar een oplossing.

Uiteraard kunt U blijven rekenen op onze betrokkenheid en kwaliteit van onze behandelingen.

KerstWe wensen U nog een prettige decembermaand, een voorspoedig 2021 met vele vreugdevolle momenten, liefdevolle ontmoetingen en een groeiend bewustzijn een vrij mens te zijn.

Harrie de Kruijff
Angelika Gürtler

 

Steek een kaars op, dat is beter dan te klagen over het donker. Chinees spreekwoord